Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Ciddi sınıftaki anlayışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, dışarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları, bapnın boyutuna, kalitesine, özümleme malzemesine ve özge faktörlere bağlı olarak değişir. ölçünlü bir yangın bapsı kucakin fiyatlar ortalama 1500 TL ile 2750 TL ortada değaksiyonmektedir.

Elektrikli kilitler, elektrik kesintisinden sonra birlikte bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı bozulma korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları kucakin idealdir. Bapları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması gereken ve yangına dayanıklı olması çok henüz gerekli olmayan bir dış kapıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Adida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapları salt acil durumlarda binadan kaçışı getirmek bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangın kapısı yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da hatıralan bu kapıların kullanmaı hemen yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belli başlı bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine kadar hin kazanmanızı esenlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzenli testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar araştırma ihya çkızılışmalarımız vardır. 

CMD Maden; birinci sınıf ve ciddi yangın kapıları Yangın Çıkış Kapısı ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği dair mahir ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı evgin çıkış bağırsakin kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının Yangın Kapısı muayene altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page